Quiche fără aluat

Delicios și plin de vitamine. Ies în jur de 2-3 porții și se poate reîncălzi a doua zi.

INGREDIENTE

4 ouă

100 grame brânză de orice fel (eu am folosit feta, dar se poate folosi și parmezan, mozzarrela, brânză de vaci, cașcaval)

150 grame spanac

O conservă ciuperci

1 roșie tăiată mărunt

MOD DE PREPARARE

Spanacul împreună cu ciupercile scurse bine și roșia tăiată cubulețe se călesc într-o tigaie până când spanacul se înmoaie bine.

Într-un bol se bat ouăle și se adaugă brânza mărunțită. Se adaugă spanacul, roșia și ciupercile și se amestecă. Se adaugă sare și piper după gust.

Se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 de minute, până când amestecul este auriu.

a26366df74ec529032f088f955ef88a4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s