Piept de pui umplut cu mozzarella și ardei

Așa cum v-am obișnuit, și această rețetă se face foarte rapid și necesită puține ingrediente.

INGREDIENTE (2 porții)

1 piept de pui (cam 400 de grame)

200 g de mozzarella

1 Ardei gras roșu 

(Busuioc – câteva frunze – opțional)

Condimente, sare

MOD DE PREPARARE 

Ardeiul gras roșu se taie fâșii și se coace într-o tigaie cu puțin ulei până când se înmoaie.

Pieptul de pui se filetează (de grosimea a 2 degete), obținând 2-3 bucăți. Se taie cu ajutorul unui cuțit, pe grosime, fără să ajungeți pe partea cealaltă, astfel încât să iasă un buzunărel unde veți introduce mai târziu ingredientele.

Se pune pieptul de pui la prăjit într-o tigaie, la foc mic-mediu (sau pentru varianta mai light – pe grătar). Când se albește pe ambele părți, îl scoateți din tigaie și introduceți în buzunarul tăiat anterior mozzarella tăiată felii, ardeiul (și busuiocul) și se condimentează.

Se pune înapoi în tigaie și se rumenește uniform pe ambele părți.

close

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s